Vols treballar amb nosaltres?

Projectes arquitectònics que dignifiquen l’entorn i la vida de les persones

Edificació

BJ arquitectes s’organitza al voltant de l’arquitectura. Darrera de cada projecte arquitectònic que desenvolupem, hi ha el compromís de satisfer les expectatives del client. Per això, durant el procés de disseny col·laborem amb el client per entendre i alinear-nos amb les seves necessitats. Cada detall compta.

Rigor, responsabilitat i compromís; amb l’arquitectura sempre al centre.

Espai públic i paisatge

Els projectes en l’espai públic ens permet millorar una extensa xarxa de vectors: qualitat ambiental, mobilitat, accessibilitat, seguretat, atenció a la diversitat...

Alhora que mantenim un compromís amb l’excel·lència en el disseny de l’espai públic, en tant que patrimoni comú, creiem que els projectes han de comptar amb un marge d’apropiació per part de l’usuari, que amb la seva interacció donarà sentit a la intervenció.

Coneixem els processos de desenvolupament territorial en totes les seves fases, per això podem acompanyar els nostres clients en la planificació, la gestió urbanística, els projectes d’urbanització i edificació.

Urbanisme

Planificació i gestió urbanística

Entenem el planejament urbanístic com una oportunitat de transformar el territori, i la nostra experiència en els camps de l’arquitectura i el paisatge ens permet estudiar les transformacions fins les darreres conseqüències, oferint resultats de gran valor afegit.

A mesura que les tramitacions de planejament s’han anat fent més complexes, hem desenvolupat una sèrie d’eines de seguiment, que ens permeten agilitzar els terminis d’aprovació, assistint les administracions i els ens sectorials en la valoració dels documents.

A BJ arquitectes tenim una experiència de més de 25 anys redactant planejament urbanístic general i derivat, tant per a l’administració com per clients privats.